Kurkumina Kadzidłowiec i Imbir - 90 kaps.
Produkt występuje w normalnych i małych kapsułkach.
Synergiczne wsparcie stawów, układu krwionośnego i redukcja stanów zapalnych.
Czy odczuwasz dyskomfort w stawach lub potrzebujesz wsparcia dla układu krwionośnego? Kurkumina Kadzidłowiec i Imbir od YANGO to wysokiej jakości suplement diety, który łączy trzy aktywne składniki, wspierając zdrowie stawów i pomagając w redukcji stanów zapalnych. Dwie kapsułki dziennie wystarczą, aby poczuć różnicę.
CECHY PRODUKTU:
- Vegan
- Standaryzowany
- Bez glutenu
- Polska firma
- Marka: Yango®
- GTIN: 5905279845831
Składnik aktywny | 1 kapsułka | 3 kapsułki |
Kurkuma ekstrakt | 90 mg | 270 mg |
w tym kurkuminoidy (95%) | 85,5 mg | 256,5 mg |
Kadzidłowiec indyjski - ekstrakt | 90 mg | 270 mg |
w tym kwasy bosweliowe (65%) | 58,5 mg | 175,5 mg |
Imbir - ekstrakt 10:1 | 90 mg | 270 mg |
Zalecane spożycie: 1 kapsułka 3 razy dziennie.
Sposób użycia: Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody w trakcie lub po posiłku. Zaleca się przyjmowanie z tłuszczami, np. olejem lnianym lub oliwą z oliwek.
Składniki: ekstrakt z kłącza kurkumy Curcumin C3 Complex® (Curcuma longa) standaryzowany na zawartość min. 95% kurkuminoidów (w tym kurkumina min. 80%), ekstrakt z żywicy kory kadzidłowca indyjskiego (Boswellia serrata) standaryzowany na zawartość min. 65% kwasów bosweliowych, ekstrakt z kłącza imbiru lekarskiego (Zingiber officinale) 10:1.
Skład kapsułki: celuloza roślinna.
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o., ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa.
Wyprodukowano w UE.
Curcumin C3 Complex® jest zastrzeżonym znakiem towarowym firmy Sabinsa.
Uwagi: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Zdrowy tryb życia i zrównoważone żywienie są ważne, a suplement diety nie może stanowić ich substytutu. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ostrzeżenie: Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-08642/KC/18