Konserwanty w żywności – konieczne, ale szkodliwe
Dolegliwości wywoływane przez konserwanty i inne dodatki mogą prowadzić do rozwoju groźnych chorób, w tym nowotworów.
Kategorie bloga
Zasady zdrowego odżywiania – to jedz, a tego unikaj!
kwi 16, 2024Borówka – właściwości zdrowotne jagody
mar 05, 2024Jak się lepiej uczyć? Sposoby na efektywną naukę
mar 01, 2024Dolegliwości wywoływane przez konserwanty i inne dodatki mogą prowadzić do rozwoju groźnych chorób, w tym nowotworów.
Mirra posiada właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybiczne dzięki czemu wspomaga leczenie schorzeń skórnych.
Korzeń lukrecji, z którego sporządza się napar może być używany do wspomagania leczenia lub zapobiegania wielu dolegliwościom.
Szarłat to bogate źródło błonnika, który wiąże kwasy żółciowe i cholesterol w przewodzie pokarmowym oraz przyspiesza ich wydalanie.
Alergia to swoista, ale przesadzona reakcja układu odpornościowego, odpowiadającą na konkretne czynniki środowiska - alergeny.
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register