Właściwości lucerny siewnej
Alfalfa dzięki właściwościom przeciwbakteryjnym i przeciwgrzybiczym wspomaga hamowanie rozwoju mikroorganizmów chorobotwórczych.
Kategorie bloga
Zasady zdrowego odżywiania – to jedz, a tego unikaj!
kwi 16, 2024Borówka – właściwości zdrowotne jagody
mar 05, 2024Jak się lepiej uczyć? Sposoby na efektywną naukę
mar 01, 2024Alfalfa dzięki właściwościom przeciwbakteryjnym i przeciwgrzybiczym wspomaga hamowanie rozwoju mikroorganizmów chorobotwórczych.
Sylimaryna dzięki swoim właściwościom może wspomagać pracę układu krwionośnego i pokarmowego oraz proces detoksykacji w organizmie.
Powstaje w wyniku naturalnej fermentacji octowej i jest źródłem cennych bakterii probiotycznych, które wspomagają pracę układu pokarmowego.
Najważniejszym zadaniem tego białka jest utrzymanie równowagi fizjologicznej między prooksydantami, a antyoksydantami.
Zadaniem probiotyków jest przywrócenie prawidłowego stanu mikroflory jelitowej, gdyż bakterie stanowią naturalny i istotny składnik ludzkiego organizmu.
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register