Pitaja – tajemnice smoczego owocu
W owocach pitai, a przede wszystkim w ich skórce, znajdują się antyoksydanty, które neutralizują wolne rodniki.
Kategorie bloga
Zasady zdrowego odżywiania – to jedz, a tego unikaj!
kwi 16, 2024Borówka – właściwości zdrowotne jagody
mar 05, 2024Jak się lepiej uczyć? Sposoby na efektywną naukę
mar 01, 2024W owocach pitai, a przede wszystkim w ich skórce, znajdują się antyoksydanty, które neutralizują wolne rodniki.
W medycynie tradycyjnej używana była w przypadkach zatruć i nieżytów układu pokarmowego.
Chorzy na bulimię tracą kontrolę nad ilością i częstotliwością zjadanych posiłków oraz odczuwają głód nawet tuż po jedzeniu.
Kaki zawierają dużo substancji antyoksydacyjnych, a związki te kumulują się przede wszystkim w skórce owocu.
Ziemniaki mają znacznie więcej do zaoferowania niż się wydaje zwykłym zjadaczom… ziemniaków.
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register
Existing Account Login Login to your account
Reset Password
New Account Register